Lotos masaža

Masaža “Novog Svijeta”, odnosno Lotos masaža (nazvana prema istoimenom kozmetičkom salonu u kojem se izvodi godinama), konstruirana je specifično s ciljem poboljšanja općeg psiho-fizičkog zdravlja i kondicije. Ova masaža spada u energetske masaže koje ciljaju uklanjanje uzroka bolesti modernoga doba, među kojima su najčešći uzročnici stres, nezadovoljstvo, hiperaktivnost… Energetske masaže utječu na relaksaciju, pri čemu dolazi do napuštanja visokih beta stanja – odnosno visokih razina beta moždanih valova koji, pogotovo danas, obuhvaćaju naše budno stanje – stanje uznemirenosti i stresa.

Kod nas je ovo prva masaža takve vrste. Kombinira u sebi razne tehnike s potpuno novim energetskim alatima, a u svrhu općeg dobrog stanja svakog klijenta koji ju koristi. Čisti blokade i zagađenja koja ne daju čovjeku da se osjeća dobro i da ide naprijed u bilo kojem smislu – emotivnom, fizičkom, mentalnom i energetskom. Masažom se kroz određeno vrijeme postiže homeostaza. Čovjek počinje vibrirati u skladu s novonastalim frekvencijama i promjenama na Zemlji i u Kozmosu (Schumanova rezonancija je 2012. godine iznosila 7,43 HZ, a danas je porasla na oko 20 HZ). Kroz terapiju, pojedinac s vremenom postaje svjestan da sam sebi daje ili oduzima mogućnost napretka.

Zašto se prepustiti Lotos masaži?

Svakodnevni i sve veći stresovi tjeraju nas na proživljavanje sve većeg broja negativnih emocija, koje dovode do teških psiho-fizičkih stanja. Čovjek počinje vibrirati na frekvencijama niskih emocija, tj. na frekvencijama tuge, ljutnje (koja s vremenom prelazi u bijes), raznih vrsta strahova (od neimaštine, preko bolesti pa sve do ostavljanja i neuspjeha), frustracije, depresije, agresije, pasivne agresije, itd.
Naša percepcija interakcije koju imamo s okolinom uvjetuje kako se osjećamo. Postavljanjem prevelikih očekivanja prema okolini, umjesto da sebe mijenjamo i osvijestimo što bismo trebali popraviti, biramo biti u neravnoteži. Sloboda svakog čovjeka je da izabere hoće li mu biti dobro ili loše. Sukladno tome, ljudi koji su otvoreni promjenama puno brže se osjećaju bolje (brže im nestaju bolovi, a mozak je sve mirniji i snažniji).

Na sreću, danas čovjek raspolaže mnoštvom mogućnosti. Izborom različitih tehnika i vještina može ići u korak s vremenom i raditi na sebi. Jedna od takvih tehnika je ova vrsta energetske masaže, koja čovjeku daje snagu i vjetar u leđa kako bi postigao balans i napredovao na putu vlastite evolucije. Pristup ovakvoj vrsti energetske masaže je individualan, tretira se cijelo tijelo, a vrijeme trajanja tretmana je između 60 – 75 minuta.

Salon ljepote Lotos

Svetice 2
1.kat
Zagreb

Radno vrijeme

Ponedjeljak i petak : 09 - 17
Utorak, srijeda i četvrtak : 13 - 21
Subota : 09 - 14
Nedjelja : Mislimo na Vas

Kontakt

Mob : 091 / 5155 - 202
Mail : ivanapetrovic.lotos@gmail.com