Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu, je tretman osvježivanja i regeneriranja svakog tipa kože. Isto tako umanjuje bore, ublažuje hiperpigmentaciju te koži vraća zdrav i njegovan izgled.

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih stanica s posebnim Reviderm Skin Peeler uređajem, stimulira se snažan rast novih zdravih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu. Rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacija. To je nježna, bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka.

Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, Reviderm Skin Peeler nježno i bezbolno te na kontroliran način odstranjuje gornji sloj kože. Novim stanicama, nakon samog tretmana, potrebno je osigurati i određene aktivne sastojke kako bismo održavali rezultate od tretmana.

Naš specijalist će vas ciljanim odabirom kućne njege postemeno i sigurno voditi do zdrave i njegovane kože.

Koliko često je potrebno odlaziti na tretmane?

Najvažniji je cjelovit pristup svakom klijentu. Na specijalističkom pregledu, na temelju indikacija kože, radi se kompletna preporuka tretmana koju je potrebno popratiti s određenim aktivnim sastojcima koji se nalaze u preparatima za kućnu njegu. Nakon jednog tretmana možemo očekivati vidljivo osvježenje kože. Ukoliko želimo popraviti stanje kože, odnosno poraditi na određenoj problematici, potreban je kontinuitet između redovitih odlazaka na tretmane i tada će vam specijalist preporučiti većinom paket od 5 tretmana s kraćim razmacima dolaska na iste.

Kome je namijenjena mikrodermoabrazija?

Svima! Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vrijeme da se ozbiljnije posvetite brizi o vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za vas!

Salon ljepote Lotos

Svetice 2
1.kat
Zagreb

Radno vrijeme

Ponedjeljak i petak : 09 - 17
Utorak, srijeda i četvrtak : 13 - 21
Subota : 09 - 14
Nedjelja : Mislimo na Vas

Kontakt

Mob : 091 / 5155 - 202
Mail : ivanapetrovic.lotos@gmail.com