LPG - Uklanjanje celulita

Naš salon koristi LPG Lipo M6 koji je namijenjen svima koji žele ukloniti celulit i smanjiti opseg tijela. Savjetuje se početi kod prvih znakova celulita kako bi se smanjio i držao pod kontrolom. Dakle, za celulit nema dobne granice. Naprotiv, korištenje LPG uređaja savjetuje se svima.

Osnovni princip rada je vakum kojim se, uz dubinsku masažu, utječe na masno i vezivno tkivo. Potkožno tkivo odvaja se od mišićnog te se pokretnim valjčićima razbijaju celulit i masnoća. Također, stimulira se i stvaranje elastina i kolagena. Tretmani su bezbolni i mogu se raditi na cijelom tijelu. Osim terapeutskih vrijednosti, pružaju i izniman osjećaj relaksacije te pomažu u borbi protiv stresa.

Povećavajući lokalnu mikrocirkulaciju, LPG metoda vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože.

Svi dobiveni rezultati LPG metodom potvrđeni su na temelju znanstvenih studija provedenih na američkim i europskim sveučilišnim klinikama. Nakon tretmana potrebno je piti dvije litre vode dnevno kako bi se otopljeni sadržaj izlučio iz organizma putem mokraće. Tretmane je poželjno kombinirati s tjelesnom aktivnošću.

Salon ljepote Lotos

Svetice 2
1.kat
Zagreb

Radno vrijeme

Ponedjeljak i petak : 09 - 17
Utorak, srijeda i četvrtak : 13 - 21
Subota : 09 - 14
Nedjelja : Mislimo na Vas

Kontakt

Mob : 091 / 5155 - 202
Mail : ivanapetrovic.lotos@gmail.com