Therma shape

Danas svi pričaju o kavitaciji, ali ne pričaju o zdravlju i zdravom uklanjanju celulita. Mi smo drugačiji i prvenstveno razmišljamo o sigurnosti naših klijenata i sigurnom mršavljenju. Upravo zato, odabrali smo tehnologiju potpuno sigurnu za klijente koja kombinira istovremeno djelovanje ultrazvuka, bipolarne radiofrekvencije, fotodinamike i limfne drenaže. Djelujući istovremeno na uklanjanje celulita i masnog tkiva, učvršćivanje i pomlađivanje kože te stimulaciju metabolizma kože, postiže se mlađi izgled, a koža je zategnuta, baršunasta i čvrsta. Ova sigurna metoda omogućuje Vam bezbrižno i nadasve ugodno tretiranje, uštedu vremena i investicije, uz sjajne i brze rezultate kakve ste oduvijek priželjkivali.

Smanjuje veličinu adipocita (masnih stanica) u dermisu i potkožju, pomažući im da otpuste sadržaj triglicerida. Olakšava mikrocirkulaciji da prehranjuje tkivo smanjujući edem i adipocite, te potiče fibroblaste na sintezu kolagena koji je važan za čvrstoću kože. Djelujemo dubinski, učinkovito i sigurno za Vas i Vaše tijelo, dopuštajući prirodnim procesima da učine sve potrebne korake do željenog izgleda i zdravlja kože.
Sve što se od Vas očekuje je smanjenje unosa masne i teške hrane te povećanje unosa tekućine (čaja, vode) kako biste pomogli limfnom sustavu eliminirati toksine.

Salon ljepote Lotos

Svetice 2
1.kat
Zagreb

Radno vrijeme

Ponedjeljak i petak : 09 - 17
Utorak, srijeda i četvrtak : 13 - 21
Subota : 09 - 14
Nedjelja : Mislimo na Vas

Kontakt

Mob : 091 / 5155 - 202
Mail : ivanapetrovic.lotos@gmail.com