Masaža vrućim kamenjem

Masaža vrućim kamenjem je specijalna vrsta masaže u kojoj se koristi glatko zagrijano kamenje za opuštanje mišića. Najčešće se koristi Bazalt, crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. Ovo je prvenstveno vrlo ugodna i relaksirajuća vrsta masaže. Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukoćenih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje živčani sustav. Kamenje se grije u vodi, najčešće u električnom grijaču sa termostatom, pa se njegova temperatura može mijenjati po volji.

Upotreba vrućeg kamenja seže u davna vremena ali u današnje vrijeme se je počela masovnije koristiti 1993. godine. Mary Hannigan Nelson uvela je novi način masaže nazvan LaStone u Arizoni i od tada je ova vrsta masaže u stalnom porastu.

Hot-stone masaža je dobra za ljude kojima često imaju hladne određene dijelove tijela zbog problema s cirkulacijom, uglavnom su u pitanju ekstremiteti tijela. Također je vrlo povoljna za one koji imaju problema sa napetošću u mišićima, a preferiraju lagane masaže. Toplina opušta mišiće i dozvoljava terapeutu da ih masira bez velikog pritiska.

Salon ljepote Lotos

Svetice 2
1.kat
Zagreb

Radno vrijeme

Ponedjeljak i petak : 09 - 17
Utorak, srijeda i četvrtak : 13 - 21
Subota : 09 - 14
Nedjelja : Mislimo na Vas

Kontakt

Mob : 091 / 5155 - 202
Mail : ivanapetrovic.lotos@gmail.com